• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Microsoft Surface Pro 7 (2019) - Core i5 - 128GB - Platinum - 12.3 inch

Laptops
€ 899.00899.00
100 euro korting op de adviesprijs
5.06
lees meer
Microsoft Surface Pro 7 (2019) - Core i5 - 128GB - Platinum - 12.3 inch
unknown

Onderscheid je van het alledaagse

Meer van de Pro die je al kent

Op kantoor, thuis en onderweg, de nieuwe Surface Pro 7 past zich aan jouw manier van werken aan –– en is krachtiger dan ooit, met een Intel® Core™-CPU van laptopklasse, een batterij die de hele dag meegaat, Instant On, verbeterde graphics en meer verbindingen voor multitasken Sneller dan Surface Pro 6, met een laptopklasse Intel® Core™-CPU en verbeterde graphics.

· Met de veelzijdigheid van een studio en tablet, zodat je op een natuurlijkere manier kunt typen, aanraken, tekenen, schrijven, werken en spelen.

· Meer manieren om verbinding te maken - met USB-C™- en USB-A-poorten voor het aansluiten van beeldschermen, dockingstations en nog veel meer, net als het opladen van accessoires.

· Ultradunne en lichte Surface Pro 7 begint bij een gewicht van slechts 775 gram.

· Verkrijgbaar in twee klassieke kleuren. Kies uit Platina of Matzwart.

· Maak de ervaring compleet met de Surface Pro Type Cover* en de Surface-pen*. Apart verkrijgbaar

De Surface Pro 7 past zich aan jou aan

De Surface Pro 7 verandert moeiteloos van een ultradunne laptop in een krachtige tablet of een draagbare studio.

Laptopmodus

Open de ingebouwde standaard en voeg onze Signature Pro Type Cover* toe voor een volledige laptopervaring, waar je ook bent.

Studiomodus

Plaats de standaard in de ideale hoek van 15 graden voor schrijven en tekenen met de Surface-pen.*

Tabletmodus

Sluit de standaard en verwijder of duw de Type Cover* naar achteren om er een krachtige, zelfstandige Intel®-tablet van te maken.

Kracht van de volgende generatie voor nog meer ideeën

Waar je ook gaat, en wat je ook doet, de volgende generatie Surface Pro 7 staat voor je klaar. Met zijn laptopklasse Intel® Core™-CPU, een batterij die de hele dag meegaat1 en Instant On, kun je onmiddellijk aan het werk wanneer de inspiratie toeslaat.

Uit jezelf

Personaliseer Surface Pro 7, in Platina of Matzwart, en maak er een volwaardige laptop van met een kleurrijke Signature Pro Type Cover,* Surface-pen* en Surface Arc Mouse.* Daarnaast ben je ook nog eens luid en duidelijk te horen met de verbeterde dubbele far-field studiomicrofoons.

Doe meer met de Windows die je kent

Met Windows 10 Home, geniet je van vertrouwde features zoals een wachtwoordloze Windows Hello-aanmelding. Creëer je allerbeste werk met Office 365* op Windows. En bewaar foto's en bestanden veilig in de cloud met een geïntegreerde OneDrive.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box