• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Microsoft Surface Laptop 3 - AMD Ryzen 5 - 128 GB - 15 inch

Laptops
€ 1.349.001,349.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.010
lees meer
Microsoft Surface Laptop 3 - AMD Ryzen 5 - 128 GB - 15 inch
unknown

Dun en licht, met hogere snelheid, verbeterde prestaties en een batterij die langer meegaat

· Mooi, elegant design – dun en licht, met een gewicht van slechts 1,265 kg, kun je de Surface Laptop 3 overal mee naartoe nemen.

· Kies uit prachtige kleurencombinaties: Matzwart en Platina

· Verbeterde snelheid en prestaties – om te doen wat je wilt met de nieuwste CPUen.

· Meer manieren om verbinding te maken – met USB-C™-en USB-A-poorten voor het aansluiten van beeldschermen, dockingstations en nog veel meer, net als het opladen van accessoires.

· Heel de dag onderweg – een batterij die tot wel 11,5 uur meegaat, en een langere stand-by-tijd wanneer je onderweg bent.

· Levendig 15 inch PixelSense™-scherm met interactief touchscreen en haarscherpe resolutie.

Een stijl voor nog meer nieuwe ideeën

De nieuwe Surface Laptop 3 voedt jouw ideeën en weerspiegelt jouw stijl met een dun, licht design dat je de hele dag kan dragen met een keuze van kleuren,1 keyboardafwerkingen en formaten - een levendig 15 inch touchscreen.

Meer kracht voor jouw passies

Je kunt dit. En of je nu bezig bent met creëren, een achterstand wegwerkt of gewoon wat wilt ontspannen, Surface Laptop 3 staat voor je klaar met nog meer vermogen, snelladen, de nieuwste CPUen, betere multitaskingprestaties, een batterij die de hele dag meegaat en Instant On.

Nieuwe manieren om verbinding te maken

Het is eenvoudiger dan ooit om in je ritme te komen en verbindingen te maken met Surface Laptop 3, met multitasking USB-C™ en USB-A poorten, een interactief touchscreen, verbeterde studiomicrofoons en wakeonvoice.

Doe meer met de Windows die je kent

Meteen aan de slag met de Windows die je kent, inclusief wachtwoordvrije Windows Hello-aanmelding. Surf sneller met Microsoft Edge, bewaar je inhoud veilig in de cloud met een geïntegreerde OneDrive en creëer je allerbeste werk met Office 365.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box