• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lenovo 300e Hybride (2-in-1) Chromebook 11.6'' MultiTouch Intel® Celeron® N4020 4 GB / 32 GB eMMC 81MB0001GMH

Laptops
€ 315.00315.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.011
lees meer
Lenovo 300e Hybride (2-in-1) Chromebook 11.6'' MultiTouch Intel® Celeron® N4020 4 GB / 32 GB eMMC 81MB0001GMH
unknown

Chromebook

Kies uit duizenden educatieve apps in de Chrome Web Store, zoals Alma, Activity Learn, Geogebra, LucidChart, en nog meer. Google Play Store biedt educatieve apps die favoriet zijn bij leerlingen, zoals Khan Academy, Kahoot!, School Loop en nog meer. Leerlingen kunnen makkelijk multi-tasken en verschillende vensters met apps en de browser tegelijk open hebben. En de CPU ondersteunt tegelijkertijd HD-video en veeleisende toepassingen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.


Flexibel en interactief voor het onderwijs en thuis of werk

Deze 11,6'' 2-in-1 Chromebook is veelzijdig dankzij het 360-gradenscharnier en 10-punts multi-touch-technologie. De 300e kan in vier verschillende standen gedraaid worden – laptop, tablet, tent of staand – om hem aan te passen aan je manier van plannen, onderwijzen, leren en betrekken. En je kan het scherm gebruiken zoals je dat bij de meeste apparaten gewend bent, door het aan te raken.

Aanraken of typen, aan jou de keuze

Het 11,6'' HD-beeldscherm beschikt over 10 punts multi-touch-technologie, waardoor je kan werken op de manier die je waarschijnlijk het meest gewend bent. Als deel van de 'touchgeneratie' zijn de jongeren van vandaag opgegroeid met het aanraken van schermen voor interactie met technologie, en de 300e bevindt zich in die comfortzone. Je kan Google Play-apps downloaden en zo het plezier en educatie binnen handbereik hebben

Krachtig genoeg om de workload van een docent aan te kunnen

Met zijn 1,1-GHz dual-core Intel 4020 CPU voert de 300e probleemloos het Chrome OS™-besturingssysteem en apps uit de Chrome Web Store en de Google Play Store uit. Kies uit duizenden educatieve apps in de Chrome Web Store, zoals Alma, Activity Learn, Geogebra, LucidChart, en nog meer. Google Play Store biedt educatieve apps die favoriet zijn bij leerlingen, zoals Khan Academy, Kahoot!, School Loop en nog meer. Leerlingen kunnen makkelijk multi tasken en verschillende vensters met apps en de browser tegelijk open hebben. En de CPU ondersteunt tegelijkertijd HD-video en veeleisende toepassingen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Goed genoeg voor het leger én het klaslokaal/thuis

Docenten die zeggen dat het klaslokaal op een slagveld lijkt, houd moed – de degelijkheid van dit hulpmiddel voor in de klas is van militair niveau. De 300e heeft rubberen bumpers, versterkte poorten en scharnieren en een keyboard dat kan worden blootgesteld aan wat je maar kunt bedenken (zie hieronder). Daarmee is hij robuust en voldoet aan de MIL-STD-810G-testen voor alle soorten schokken en inbreuk. Hij is ook valbestendig tot 75 cm, ongeveer de hoogte van een schoolbank.

Rusteloze vingers vormen geen probleem voor het keyboard

Het full-sized keyboard heeft een afgedicht touchpad en is bestand tegen het morsen van vloeistof tot 330 ml. En de mechanisch vergrendelde toetsen blijven op hun plek. Er is geen excuus om de nieuwe opdracht niet te doen, dit keyboard blijft intact!

Werk samen met duidelijk zicht op het succes – en op elkaar

Met de 720p HD-camera aan de voorkant leg je creatieve multimediaprojecten van overal vast, in kristalheldere definitie. Of ze nu aan een videoconferentie deelnemen of met een klasgenoot praten op Google Hangouts™, leerlingen worden duidelijk en volledig gezien, en samengebracht, zodat leren een samenwerkingsproces wordt.

Je oplader vergeten? Geen probleem!

De 300e gaat de hele schooldag, en langer, mee met tot 11 uur batterijduur. Leerlingen kunnen de hele dag werken en hem mee naar huis nemen en op het stopcontact aansluiten, zodat hij 's nachts oplaadt voor de volgende schooldag.

Verbindt geesten en apparaten

Of je nu verbinding wilt maken met het internet of met randapparatuur, met de 300e kan dat. Hij is uitgerust met een USB-C-poort, voor krachtige en snelle connector van randapparatuur. USB-C-connectoren zijn kleiner en omkeerbaar, waardoor snelle verbindingen mogelijk zijn zonder eerst de oriëntatie van een connector te hoeven controleren. Ze kunnen de Chromebook of de randapparatuur ook opladen door naast connectiviteit ook stroom te leveren. De 300e heeft ook een USB 3.0-poort, 2 x 2 AC WiFi, Bluetooth® 4.0, een HDMI-poort en een microSD-kaartlezer, zodat deze verbinding kan maken met vrijwel alles wat een leerling nodig heeft.

Deel en synchroniseer met G Suite for Education

Met een reeks gratis productiviteitstools die beschikbaar zijn op de 300e, biedt G Suite for Education leerlingen en docenten de mogelijkheid met Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties documenten te creëren en te delen. Leerlingen en docenten kunnen probleemloos en veilig communiceren en gesynchroniseerd blijven op verschillende apparaten. Ervaar ultieme productiviteit: communiceer op jouw manier, via e-mail, chat of videoconferentie; werk overal samen, bewerk documenten in real-time; en beheer al je taken, maak een takenlijst, plan proefwerken en maak huiswerkherinneringen. Breng samenhang in je online klaslokaal.

Werk georganiseerd met Google Classroom

Docenten kunnen Google Classroom op de 300e gebruiken om tijd te besparen, lessen georganiseerd te houden en de communicatie met leerlingen te verbeteren. De app stroomlijnt opdrachten, stimuleert samenwerking en bevordert naadloze communicatie, zodat lesgeven productiever en zinvoller wordt. Maak lessen, deel opdrachten uit, verstuur reacties en bekijk alles op één plek, direct en eenvoudig zonder gebruik van papier. Google Classroom is eenvoudig en snel te installeren, gratis voor scholen, veilig, veelzijdig en invloedrijk.

Chromebook-computerparkbeheer is een fluitje van een cent met de Chrome Education-licentie

IT-beheerders op school, wees niet bang! De Chrome Education-licentie biedt meer dan 200 beleidsregels om aan je vereisten te voldoen bij het beheer van je Chromebook-computerpark. Je kunt 100 of 100.000 apparaten updaten zonder er ooit één aan te raken. Creëer op elk apparaat een persoonlijke ervaring voor de gebruiker. Kies automatische updates voor de nieuwste beveiligingspatches, of handmatige updates voor meer controle. Configureer welke toepassingen en extensies docenten en leerlingen ontvangen en beheer verschillende plug-ins. Je kunt zelfs je eigen webwinkel implementeren met aangepaste en beheerde apps, de compatibiliteit van oudere apps beheren, en meer.


in winkelwagen
populair products / recent viewed box