• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP chromebook x360 14B-CA0010ND

Laptops
€ 429.00429.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.08
lees meer
HP chromebook x360 14B-CA0010ND
unknown

De prestaties die je zoekt Deze 35,6 cm (14 inch) convertible pc, boordevol features, biedt een lange batterijduur en toegang tot de Google Play Store, zodat je langer kunt spelen, chatten en creëren.

Tal van features, krachtige prestaties

Deze Chromebook beschikt over de eigenschappen en draagbaarheid die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen, dankzij de Intel® CPU en graphics, koeling zonder ventilator voor meer rust bij het werken, USI universele pen-ondersteuning en een lange batterijduur.

Entertainment dat zich aan jou aanpast

Een veelzijdig 360° scharnier, de schoonheid van een dunne schermrand, een high definition touchscreen, een naadloos metalen keyboarddek en audio van B&O staan garant voor fantastisch beeld en geluid.

Dual-core Intel® Celeron®-CPU

De ideale combinatie van prestaties, stroomverbruik en prijs-kwaliteitverhouding houdt in dat het device probleemloos en betrouwbaar werkt met twee CPUcores om alle taken uit te voeren.

USB-C™

Laad je device op of maak verbinding met een extern scherm via slechts één USB-C™-poort met een datasnelheid van 5 Gb/s. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen

in winkelwagen
populair products / recent viewed box