• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP Pavilion 15-cs3721nd - Laptop - 15.6 Inch

Laptops
€ 899.00899.00
100 euro korting op de adviesprijs
4.514
lees meer
HP Pavilion 15-cs3721nd - Laptop - 15.6 Inch
unknown

Ook goed te gebruiken voor:

✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is bruikbaar voor internetten, e-mailen en tekstverwerking Op zoek naar een laptop voor het spelen van games? Bekijk nu ons laptop assortiment voor het type gebruik 'Gaming'? Dat vind je aan de linkerzijde als je de lijst met meerdere laptops bekijkt.

De HP Pavilion 15-cs3721nd is een echte krachtpatser. De krachtige Intel Core i7 CPU zorgt ervoor dat zeer zware taken snel worden uitgevoerd. Laptops met de 10e generatie Intel Core CPUen leren en kunnen zich aanpassen aan je computergedrag. Hierdoor werkt de computer nog sneller en vloeiender. Met een NVIDIA GeForce MX250 videokaart worden grafische taken versnelt. Dankzij 16 GB werkgeheugen ben je toekomstbestendig en is het mogelijk meerdere zware taken gelijktijdig uitvoeren. Dankzij de SSD en CPU start de laptop binnen 10 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's.

* Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!

ℹ Goed om te weten:

- Deze laptop is voorzien van Windows 10
- Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler
- Deze laptop is voorzien van een QWERTY keyboard
- Het werkgeheugen van deze laptop is niet uitbreidbaar

in winkelwagen
populair products / recent viewed box