• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP EliteBook 840 G2 (Refurbished) - Laptop - 8GB - 180GB SSD - Windows 10

Laptops
€ 339.00339.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.012
lees meer
HP EliteBook 840 G2 (Refurbished) - Laptop - 8GB - 180GB SSD - Windows 10
unknown

Door de krachtige 5e generatie Intel Core i5-5200U met 180GB SSD is de laptop binnen enkele seconden opgestart en werkt erg snel Verder is deze laptop van alle gemakken voorzien zoals Displayport, USB 3.0 en nog veel meer. Samengevat: Een laptop die er als nieuw uitziet en ook nog eens zeer goede prestaties levert.

SSD: Een SSD is sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook minder stroom. Dus betere prestaties, snel opstarten en minder energieverbruik.

Green Choice Refurb:
Een Green Choice Refurb product is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben. Een Green Choice Refurb laptop ziet er zo goed als nieuw uit en is ook net zo snel als een gemiddelde nieuwe laptop. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen. Startklaar met de nieuwste software incl. de laatste updates én ook nog eens heel goed voor het milieu.

Een Green Choice Refurb product is op duurzame wijze refurbished. Geïnstalleerd en getest met duurzame energie én verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk.

Goed om te weten:
✔ High-end laptop
✔ Snelle i5 CPU met 8GB.
✔ Green Choice Refurb: De beste kwaliteit refurbished.
✔ 180GB SSD

in winkelwagen
populair products / recent viewed box