• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

HP Chromebook x360 11-ae100nd - Chromebook - 11.6 Inch

Laptops
€ 399.95399.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.012
lees meer
HP Chromebook x360 11-ae100nd - Chromebook - 11.6 Inch
unknown

Ontvang 2 jaar lang 100 GB gratis Google Drive opslag
Vink Studie: verslagen uitwerken in Google Documenten en presentaties maken in Google Spreadsheet.*

Deze Chromebook wordt niet aanbevolen voor:
niet bruikbaar Films en series kijken in Full HD: Geen hoge beeldkwaliteit door de lagere HD resolutie. Af en toe een film of serie kijken? Kies dan een laptop met een Full HD beeldscherm.
niet bruikbaar Foto- en videobewerking: de CPU is hiervoor niet snel genoeg.
niet bruikbaar Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

De HP Chromebook x360 11-ae101nd is bruikbaar voor internet & tekstverwerken. De HP Chromebook x360 11-ae100nd is bruikbaar voor internet & tekstverwerken. Het 4 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. Het 32 GB flashgeheugen werkt sneller dan een traditionele harde schijf en is daarnaast ook stiller. Door de beperkte opslaggrootte is het aanbevolen gebruik te maken van cloudopslag of een externe geheugenkaart. Een 11.6 inch is qua grootte te vergelijken met een tablet, handig voor op de bank of op vakantie. Het HD-scherm biedt een gemiddelde beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series. Met de Intel Celeron CPU werken apps soepel.

* Microsoft Office programma's zoals Word, Excel en Powerpoint, worden niet standaard meegeleverd bij deze Chromebook. Je kunt direct gebruiken maken van Google Docs, Spreadsheets en Presentaties. Werk je toch liever met Office? Installeer de Microsoft Office app via de Google Play Store.

Goed om te weten:


- Deze Chromebook is voorzien van een touchscreen
- Deze Chromebook is voorzien van een QWERTY keyboard
- Maak eenvoudig gebruik van duizenden Android apps via de Google Play Store zoals Netflix, Spotify, Instagram en nog veel meer.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box