• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Acer Nitro 5 AN515 - Gaming laptop - 15 inch

Laptops
€ 999.00999.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.06
lees meer
Acer Nitro 5 AN515 - Gaming laptop - 15 inch
unknown

Geniet van een vloeiende en scherpe gameplay met een 144 Hz1 vernieuwingsfrequentie en een responstijd van 3 ms in overdrive1 Configureer je laptop voor maximale snelheid en opslagruimte met twee slots voor M.2 PCIe SSD's1 en tot 32 GB aan DDR4 RAM. De grote batterijgrootte zorgt voor een langere levensduur.

Blijf koel in het heetst van de strijd
Als je een extra boost nodig hebt bij intensief gebruik, zorgen de dubbele ventilatoren, Acer CoolBoost™ technologie en het design met twee uitlaatpoorten voor de benodigde koeling. CoolBoost™ verhoogt de ventilatorsnelheid met 10% en CPU/GPU-koeling met 9% ten opzichte van de automatische modus. Controleer en beheer de temperatuur, ventilatiesnelheid en meer in realtime met NitroSense.

De ultieme toets
Met de speciale NitroSense toets geef je snel opdrachten en de WASD- en pijltoetsen zijn extra verlicht voor maximale zichtbaarheid. De toetsen hebben een travel distance van 1,6 mm voor een responsief gevoel. Het rood verlichte keyboard maakt games net wat spannender in een donkere omgeving.

Doorbreek de geluidsbarrière
Dankzij betere audio geef je de concurrentie het nakijken en worden games nog intenser. Maak games nog levendiger met fantastische audio van Waves MaxxAudio® en Acer TrueHarmony™. Waves MaxxAudio® overtreft de bas, de dialoogkwaliteit en het volume en Acer TrueHarmony™ zorgt voor voller en rijker geluid.

Krachtige connectiviteit
Killer™ Ethernet E25001 geeft je online een voorsprong dankzij maximale controle over je netwerk en geoptimaliseerde gameplay. Stream moeiteloos je gameplay met Gigabit Wi-Fi 5 met 2x2 MU-MIMO-technologie. Sluit al je randapparatuur aan op de grote hoeveelheid poorten, waaronder HDMI 2.0, USB Type-C™-Gen 1 en meer.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box